Wie zijn wij

WIE BEN IK

Ik ben Yoran, een jonge ondernemer die graag van vernieuwing houd. 2 jaar geleden was ik al begonnen met  het bedrijf Target Point Assen wat een activiteiten centrum is, maar daarnaast wou ik ook een onderneming beginnen met eventuele meubels. Dit is waardoor YF Design is ontstaan om mooie, duurzame maar ook strakke meubels te maken.

 

DUURZAAMHEID

Bij YF Design vinden wij duurzaamheid belangrijk. Al het materiaal dat wij gebruiken halen we bij gecertificeerde bedrijven. Onze werkplaats waar ieder product met zorg wordt geproduceerd, bevinden zich in Drenthe, dus het is echt een Nederlands product.

WAT IS YF DESIGN

YF Design is nog een jong bedrijf die gefocust is op het ontwerpen van producten zoals bureaus en koptelefoon houders. Wij als bedrijf zijn continu bezig met nieuwe ontwerpen en eventueel ook Limeted Editions van bepaalde producten. Alles word met de hand gemaakt, dus geen enkel product is precies het zelfde zodat u een uniek product heeft. Alles word met de hand gemaakt dus er kunnen daarom ook imperfecties in het product zitten, maar dat maakt het juist uniek.

       Achteraf betalen met Klarna | StoryTiles